PALAUTUSEHDOT

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on oikeus tarkastaa ostamasi tuote nähdäksesi sen ominaisuudet, sopivuus ja toimivuus. Voit poistaa ostetut vaatteet tai kengät alkuperäisistä pakkauksista ja sovittaa niitä päälle.

Mailalla pelaaminen tai sen kahvan suojamuovin poistaminen ei ole tarpeellista tuotteen tarkistamista varten. Toisin sanoen tuotteita ei saa käyttää ja ne on palautettava täysin myyntikelpoisina alkuperäispakkauksissaan.  

Vaihto- tai palautus tulee tehdä 14 vuorokauden ajan kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (Suomen kuluttajasuojalaki).

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, niin ole välittömäsi yhteydessä (viimeistään 14 vrk kuluessa tuotteen vastaanottamisesta) Hekkeen asiakaspalveluun (aspa@hekkee.com) palautuksesta sopimiseksi ja tarkempien palautusohjeiden saamiseksi.

Tuotteita ei saa palauttaa ilman etukäteen tehtyä yhteydenottoa asiakaspalveluun.


Palautusehtojen täyttyessä maksamme takaisin ostetun tuotteen/tuotteiden hinnan, poislukien rahtikustannukset.

Asiakaspalvelu sopii takaisinmaksutavan asiakkaan kanssa.

Takaisinmaksu suoritetaan toimestamme ilman tarpeetonta viivytystä, kuitenkin viimeisttän 14 vrk kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksen.

 

TAKUU

Olemme edustamiemme tuotemerkkien valtuutettu jälleenmyyjä ja myymillämme tuotteilla on niiden valmistajien ja maahantuojien myöntämä valmistusvirheitä koskeva takuu.

Takuu ei koske tavallista käytöstä johtuvaa kulumista.

Mikäli tuote ei kuulu takuun piiriin ja reklamaatiota ei hyväksytä, niin asiakas vastaa mahdollisista rahtikuluista.

Takuu- ja reklamaationasiat ratkaistaan Suomen kuluttajasuojalain mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää takuu- ja reklamaatioasioihin liittyen, niin olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, aspa@hekkee.com. 

 

LÄHETYSTEN VAURIOITUMINEN JA NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Mikäli huomaat paketin vaurioituneen, ilmoita asiasta heti postitoimistoon tai vastaavalle rahdinkuljettajalle, ja tee vahinkoilmoitus.

Jos paketti on vaurioitunut, ja huomaat sen heti, jätä se postitoimistoon.

Jos huomaat vaurion vasta avattuasi paketin ja vaurion syynä voi olla postin tai rahdinkuljettajan toiminta, ota yhteys toimittajaan ja tee vahinkoilmoitus.

Mikäli postin tai rahdinkuljettajan kanssa syntyy erimielisyyksiä joita osapuolet eivät voi ratkaista, ottakaa yhteys meihin.

Jos et nouda tilaustasi ennen kuin se palautetaan meille (paketit noin kuukauden ja kirjeet 14 päivän kuluessa), laskutamme tilauksesta 40 € käsittelykuluina. 


Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei vastaa tilaustasi, niin ole välittömästi yhteydessä Hekkeen asiakaspalveluun (aspa@hekkee.com).  Takaisin ylös