Uusia Paikka tuotteita

Kirjoittanut Aspa Hekkee

Hekkeen valikoimaan on tulossa useita Paikka tuotemerkin uutuustuotteita, kuten kuvassa Tomon päällä näkyvät heijastavat valjaat ja uusi monitoiminen hihna. Saamme ne toimituksiin vielä ennen wappua.

Tällä hetkellä kuumin uutuus on Paikka Recovery peitto, mitä monet kutsuvat nimellä "ihmepeitto".  Lisänimen tyylikäs villasekoitteinen peitto on saanut teknomateriaalia (grafeiini) sisältävän kankaan vuoksi ja grafeiinin infrapuna-alueen säteilyä heijastavan ominaisuutensa ansiosta. Käyttäjän oma ruumiinlämpö heijastuu takaisin lisäten verenkiertoa ja vähentää kramppeja. Nämä "ihmepeitot" sopivat niin urheilijoille palautumisen nopeuttamiseen kuin myös lihaskrampeista ja heikentyneen verenkierron aiheuttamista vaivoista kärsiville. Pidä peittoa jalkojen päällä joko telkkaria katsoessa tai yöllä lisäpeittona normipeiton alla. Toimii varmasti!

Naisten heijastavat sadetakit ovat loistavimpia tuotteita Hekkeen valikoimassa. Tyylikkäitä Paikka Visibility sadetakkeja saa maastokuvioisena ja kirkkaan keltaisena. Yhtä tyylikkäät heijastavat sadetakit löydät myös koirille.

Kaikki Paikka tuotteet löydät Hekkeen kaupasta kirjoittamalla oikean yläkulman hakukenttään Paikka ja valitsemalla Näytä kaikki hakutulokset. Mikäli et löydä Hekkeen valikoimasta mieleistäsi Paikka tuotetta, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme aspa@hekkee.com tai WhatsApp 040-779 9870.

Takaisin ylös