PAIKKA koirien sadetakit

Kirjoittanut Aspa Hekkee

Koirasi tarvitsee liikuntaa vaikka ulkona sataisi kaatamalla, myös niin sanotulla koiranilmalla. Kun sataa ja on pimeää, niin harvan tekee mieli mennä ulos. Tässä kohtaa apuun tulevat PAIKKA tuotemerkin kokonaan heijastavat sadeasut niin koirille kuin ulkoiluttajillekin.

Koirien sadetakkeja on kolmella eri vuorella. Visibility Lite malleissa on verkkovuori ja niitä voi käyttää hyvin myös kesällä. Recovery malleissa on FIR-vuori, mikä heijastaa koiran oman ruumiinlämmön takasin. Far Infra-Red vuorella varustetut Recovery-takit auttavat lihasten lämmittelyssä ja lämpimänä pitämisessä sekä nopeuttavat palautumista. Visibility mallin vuori taas on tehty kestävästä ja lämpimästä villasekoitteesta (villaa 30%).

Tutustu kunkin mallin ominaisuuksiin ja saatavissa oleviin kokoihin kyseisen takin tuotesivulla. Verkkovuorinen Visibility Lite takki löytyy leopard-kuviolla. Recovery takki on saatavana oranssin värisenä sekä maastokuviolla (camo). Visibility takki taas on päivänvalossa tumman harmaa.

Kaikki sadetakit ovat tietysti 100% vedenpitäviä ja siis kokonaan heijastavia.

Ihmisten sadetakit tehdään kahdella eri leikkauksella - sadetakeista on erikseen unisex ja naisten mallit. Molemmista - siis miesten ja naisten - malleista löytyy perinteinen sadetakkiväri eli keltainen ja vihreä maastokuvio eli camo. Miesten mallista on tulossa syyskuun aikana myös tumma harmaa. Molemmista malleista on kolme eri kokoa. Kokotaulukot löytyvät kyseisten takkien tuotesivuilta.

Kerroinko jo, että kaikki sekä koirien että ihmisten sadetakit on tehty kokonaan heijastavasta materiaalista. Sitä on vaikea uskoa vaikka sen sanoo moneen kertaan, niin poikkeuksellista se on. Vaikka luet ja kuulet kuinka moneen kertaan tahansa, että kokonaan heijastavat takit ovat vaikuttava näky, niin sitä on vaikea uskoa ennen kuin heijastusefektin näkee itse.

Liity Hekkeen sisäpiiriin, niin saat tiedot uutuuksista ja tarjouksista ennen muita. Sisäpiiriläiset pääsevät tekemään mm. Black Friday ja jouluostokset ALE-hinnoin ennen kuin kampanjahinnat aukeavat muille. Miksi liittyä postituslistalle, jos kuitenkin saa saman alennuksen vähän myöhemmin? Tähän on helppo vastata, sillä parhaat kampanjat ovat voimassa "niin kauan kuin tavaraa on varastossa".

Tilaa nyt Hekkeen uutiskirje, niin pääset sisäpiiriin ja saat parhaat edut. Lupaus: Emme lähetä spämmiä. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että et halua jostain syystä halua enää Hekkeeltä postia, niin voit aina peruuttaa uutiskirjeen joko lähettämällä viestin aspa@hekkee.com tai peruuttamalla tilauksen jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. 

Tilaa siis Hekkeen sisäpiirin uutiskirje lähettämällä viesti "uutiskirje" osoitteeseen aspa@hekkee.com 😎

Takaisin ylös